Кухонний стіл слеб

Кухонний стіл слебКухонний стіл слеб - це унікальний вид меблів, який відображає всю красу і самобутність природи. Зріз дерева, який покритий лаком і виконаний під будь-які меблі або аксессуар, прикрасить Ваш будинок і неодмінно сподобається всім гостям. Ви хочете виділитися? Бажаєте прикрасити свій будинок незвичайними меблями? Якщо Вам набридли стандартні меблі «за шаблоном», то ми пропонуємо Вам зробити меблі зі зрубу дерева. Кухонний стіл слеб буде нагадувати Вам старовинні часи, коли селяни не мали можливості витончено витісувати і виробляти меблі. Слеб буде виглядати незвично і під старовину, якщо Ви любите такий стиль.

Кухонний стіл слеб перевершить Ваші очікування, коли Ви побачите його натуральну красу, натуральні тріщини і кору, кожну рисочку і сучок. Ваш стіл буде незвичайним і навіть всі страви, якими Ви засервіруете Ваш стіл, матимуть свій неповторний смак і колорит.

Якщо Ви - любитель всього натурального і старовинного, пропонуємо Вам оформити Вашу квартиру або будинок в дизайнерському стилі. Кухонний стіл слеб буде виділятися на тлі стандартних стільців, тому ми радимо Вам зробити і стіл, і стільці в одному стилі - із слебу. Відчуйте себе мисливцями, які прийшли з полювання і зараз їстимуть свою дичину. З боку меблі із слебу виглядають саме таким чином. Постеліть біля столу ведмежу шкуру і у Вас буде повна картина, яка зацікавить будь-якого Вашого друга. Цікавить кухонний стіл слеб оригінальних розмірів і виду? Ми робимо столи і столики під замовлення, тому, якщо Ви бажаєте замовити стіл на велику сім'ю, ми зробимо добротний, міцний і дуже красивий стіл.

Кухонний стіл слеб, як і інші меблі з слебу - досить незвичайні на вигляд. Ви самі вибираєте дерево, з якого Вам хочеться зробити меблі, а ми приступаємо до зрубу і обробки дерева.