Замовити стіл зі слебів

Замовити стіл зі слебівДерев'яні меблі завжди вважалася цінним надбанням. Такі меблі полюбляють ставити у себе вдома всі ті люди, які цінують натуральність у всьому, а також велику увагу приділяють якості тих речей, якими вони себе оточують. Не можна сказати, що меблі з масиву всім по кишені. Це найчастіше не найдешевше задоволення. Але, якщо розглядати відповідність вартості та рівня якості, а також терміну служби виробів, меблі з масиву - кращий з варіантів.

Окрема історія – меблі зі слебів дерева. Це той же масив, але в філігранній обробці. Замовити стіл зі слебів – значить замовити виріб з непропорційною, нерівною, далеко не прямокутною, як ми всі звикли, стільницею. Точніше, поверхня стола буде ідеально рівною і гладкою. А ось краї залишаться такими, якими їх створила природа. Замовити стіл зі слебів – те ж саме, що придбати предмет меблів і витвір мистецтва в одній особі. Незважаючи на неординарний вид, вишуканий і природний одночасно, стіл такий буде цілком функціональним. За ним можна спокійно їсти, читати книги і журнали, писати щось. Стіл зі слебів замовити напевно варто, якщо є така можливість. Він стане прикрасою Вашого будинку, але не такою, як порцелянова статуетка, наприклад. Він стане прикрасою дуже практичною і потрібною.

Давно мрієте замовити стіл зі слебів? Якщо Ви готові вже втілити цю мрію в життя, ми з радістю Вам у цьому допоможемо.

Звичайно, не тільки стіл зі слебів замовити можна в спеціалізованій компанії. З цього матеріалу можна зробити і інші предмети, зокрема табурети, ліжка, підвіконня. У нашій фотогалереї Ви зможете подивитися приклади того, що доводилося вже робити нам.

Щоб замовити стіл зі слебів або щось ще, телефонуйте нам!