Столи зі слебів дерева ціна

Столи зі слебів дерева цінаСлеби дерева – матеріал дуже цінний. З нього роблять дорогі меблі класу люкс. Як правило, використовується саме дерево дорогих порід. Але навіть не це головне. Цілісний зріз дерева, що зберіг всі нерівності країв, всі жилки і прожилки, акуратно оброблений до блиску і гладкості, виглядає просто приголомшливо. В умілих руках столяра простий цілісний шматок дерева, грубий і неотесаний, перетворюється у щось неймовірне. Візерунок, створений природою, важко створити штучно. Але його можна зберегти. Фарбувати масив дерева – злочин. Так вважають справжні майстри своєї справи. Саме такі майстри створюють зі слебів справжні шедеври, якими просто неможливо втомитися милуватися.

Найчастіше можна побачити саме столи зі слебів дерева. Ціна таких столів маленькою не буває практично ніколи. Такі вироби найчастіше робляться на замовлення, під потреби і бажання конкретного клієнта. Крім того, виробництво столів зі слебів дерева (на ціну це теж впливає) – це дуже копітка, складна робота. Навіть вибір шматка дерева може потребувати часу і зусиль. А його обробка й поготів.

Наша компанія пропонує свої послуги. Ми робимо столи зі слебів дерева. Ціна залежить від розмірів виробу, його дизайну та складності виконання.

Ціна на столи зі слебів дерева також залежить від тієї породи деревини, яку вибере для майбутнього виробу замовник. Це об'єктивний фактор, здатний впливати на вартість. Але навіть з недорогого матеріалу умілий майстер зможе зробити витвір мистецтва. Будь-яке дерево красиве. У кожного свій неповторний характер візерунка, своя палітра відтінків, свої особливості. Всі столи зі слебів дерева (ціна), створені нами, виглядають оригінально і ефектно.

На сайті в каталозі представлені приклади готових виробів. Там Ви можете подивитися, які столи зі слебів дерева (ціна різна) нам доводилося робити. Щось подібне, а може зовсім інше, ми можемо зробити і для Вас.