Столи натурального масиву дерева

Столи натурального масиву дереваСтоли натурального масиву дерева - це не звичайні столи, які ми звикли бачити де-небудь в гостях або на виставках. Це великі і добротні столи, які не оброблені під якусь певну форму (круг, квадрат, овал або прямокутник), а повторюють повністю весь зріз дерева в його ширину. На такому столі Ви можете побачити натуральні тріщини, щербини, кору і все те, що зазвичай можна побачити на старому дереві в лісі. Єдине, це дерево обов'язково обробляється спеціальними речовинами, яке не дозволить комахам знищити дерево, а також лаком, щоб волога не потрапила на масив дерева. Столи натурального масиву дерева популярні сьогодні як ніколи. Зайдіть на будь-який сайт з слябів і Ви побачите, які там відгуки та коментарі.

Якщо у Вас є бажання подарувати своїм рідним частинку природи, для того, щоб споглядати чудові лісові дерева і відчувати їх запах, замовляйте столи натурального масиву дерева. Саме натуральний зріз допоможе Вам відчути всю атмосферу чистоти і безпосередності лісової природи.

У нас замовляють такі столи для ресторанів, кафе, котеджів і ресторанних комплексів. Також такі столи стали популярними серед власників вілл або заміських будинків. Столи натурального масиву дерева воістину виглядають шикарно, і прослужать Вам не один рік. Ви не повинні відмовляти собі в такому задоволенні, як замовити натуральний дерев'яний стіл і стільці для кухні. Ви маєте право на те, щоб повноцінно розміститися зі своєю сім'єю за великим столом з слябів. Столи натурального масиву дерева ідеально підійдуть під будь-яку кухню, якщо вона виконана в стилі старовини. Навіть сучасні кухні не зіпсують вид старовинного столу і стільців. Все буде добре гармоніювати і відповідати стилю.

Наша майстерня наповнена різними зрубами, які вже у нас замовили заздалегідь. Поспішайте і Ви замовити маленькі або обідні столи натурального масиву дерева!